Privaatsuspoliitika

PRIVAATSUSPOLIITIKA

 

  1. Tuduluu OÜ töötleb Kliendi esitatud isikuandmeid kooskõlas isikuandmete kaitse seaduses kehtestatud nõuetega.
  2. Töödeldavateks isikuandmeteks on andmed, mida küsitakse Kliendilt  e-poe Uudiskirjaga liitumisel ja/või Tellimuse vormistamisel (ees- ja perekonnanimi, aadress, telefoninumber, e-posti aadress, arvelduskonto number, ostukorvi sisu).
  3. Tuduluu OÜ töötleb Kliendi isikuandmeid Tellimuste täitmiseks (sh Tellimusega seotud teadete edastamiseks), Toodete eest tasumiseks, Toodete kättetoimetamiseks, püsikliendi pakkumiste ja uudiste koostamiseks ning edastamiseks.
  4. Kliendi isikuandmete vastutav töötleja on Tuduluu OÜ, registrikoodiga 12816089, aadress: Suur-Posti 3-9,  80019, Pärnu, Eesti Vabariik.
  5. Tuduluu OÜ ei edasta Kliendi isikuandmeid kolmandatele isikutele, v.a:
    1. kullerteenust pakkuvale ettevõtjale ulatuses, mis on vajalik Toodete Kliendile kättetoimetamiseks või teenuse tarbimiseks;
    2. tellimuses sisaldavate Toodete tarnijatele (kliendi nimi ja telefoninumber) Tellimuse täitmiseks ja klienditeeninduse tagamiseks.
    3. Makseteenust pakkuvale ettevõtjale ulatuses, mis on vajalik maksete sooritamiseks ja teenuse tarbimiseks.
    4. Tuduluu edastab maksete teostamiseks vajalikud isikuandmed volitatud töötleja Maksekeskus AS-le. Tuduluu on isikuandmete vastutav töötleja.
  6. Kliendi isikuandmeid töödeldakse üksnes Tellimuse täitmise eesmärgil ning volitatud töötlejad tagavad sama isikuandmete kaitse taseme nagu Tuduluu OÜ.
  7. Kliendil on igal ajal õigus tutvuda oma isikuandmetega ning nõuda nende andmete muutmist või kustutamist, v.a kui seadus sätestab teisiti, pöördudes selleks avaldusega Tuduluu OÜ poole e-posti aadressil tuduluu@tuduluu.ee.
  8. Kui Klient on avaldanud soovi ja andnud nõusoleku Tuduluu OÜ poolt koostatud uudiskirjade ja/või personaalsete pakkumiste saamiseks, on Kliendil alati õigus võtta tagasi see nõusolek, saates vastavasisulise teavituse Tuduluu OÜ-le e-posti aadressile tuduluu@tuduluu.ee või vajutades iga e-posti vahendusel saadetud pakkumise juures selleks näidatud lingile.  Kustutamis taotlusele vastatakse mitte hiljem kui kuu aja jooksul ning täpsustakse andmete kustutamise perioodi.
  9. Kliendil on igal ajal õigus ja võimalus pöörduda oma isikuandmete ülekandmiseks mõnele muule andmetöötlejale pöördudes pöördudes digitaalselt allkirjastatud taotlusega Tuduluu OÜ poole e-posti teel. Avaldusele vastatakse hiljemalt kuu aja jooksul. Tuduluu OÜ tuvastab isikusamasuse ja teavitab ülekandmisele kohalduvatest isikuandmetest. Tuduluu OÜ-l on õigus keelduda isikuandmete mõnele muule andmetöötlejale otse edastamisest juhul, kui andmete edastamine kolmandale isikule ei ole Tuduluu OÜ hinnangul turvaline.
  10. Isikuandmete töötlemisega seotud vaidluste lahendamine toimub klienditoe vahendusel (tuduluu@tuduluu.ee)  Järelevalveasutus on Eesti Andmekaitse Inspektsioon (info@aki.ee).
  11. Võid kindel olla, et meie ostukeskkond on turvaline ning me ei edasta Sinu andmeid kolmandatele isikutele.
  12. Tuduluu e-poes on kasutusel turvalise makse süsteem, mis ei võimalda tegeleda kaardipettustega.
  13. Tuduluu  e-poes kauba või teenuse eest maksmisel suunatakse Sind pärast pangakaardi andmete sisestamist internetipanga lehele, kus Sul palutakse makse kinnitamiseks oma isik tuvastada. Selleks tuleb sisestada internetipanga kasutajatunnus, valida autentimisviis ja sisestada parool.
  14. Eduka autentimise korral suunatakse Sind tagasi kaupmehe lehele ja ostutehing jätkub tavapärasel viisil.
  15. Kui autentimine ei õnnestu, tuleb e-poes valida teine maksevahend (mõni muu pangakaart või pangalink).
  16. Kõik lisaküsimused on oodatud tuduluu@tuduluu.ee